Stichting

Stichting Steunt-je heeft als doel:

A. Initiatieven die bijdragen aan het herstel van mensen met een psychische kwetsbaarheid financieel te ondersteunen. Hierbij gaat het om kleinschalige activiteiten in de provincie Groningen.

B. Het verwerven van financiële middelen, zodat wij mensen kunnen ondersteunen met hun idee voor een leuk initiatief.

De Stichting is ontstaan omdat er een platform miste voor het vlot en gemakkelijk kunnen laten financieren van kleinschalige initiatieven.

Waarvoor zijn kleinschalige herstelondersteunende initiatieven belangrijk?

Voor elk mens is het belangrijk om samen met anderen activiteiten te kunnen ondernemen. Deze moeten goed aansluiten bij je interesses en mogelijkheden. Mensen met een psychische kwetsbaarheid hebben dit soms nog wel meer nodig. Ideeën voor gezamenlijke activiteiten zijn er vaak wel genoeg, maar soms zijn de financiën er niet.

Met de Stichting zullen wij niet zelf nieuwe initiatieven gaan ontwikkelen, maar geloven wij in de kracht en creativiteit van mensen die iets voor elkaar willen betekenen. Omdat wij vanuit onze verschillende achtergronden een groot netwerk hebben in de ondersteuning van mensen met psychische kwetsbaarheden willen wij in de provincie Groningen als schakel fungeren tussen initiatieven die een financiële steun nodig hebben en mensen/bedrijven die deze willen ondersteunen.

Hier vind u het Beleidsplan van de Stichting Steunt-je.

Hier vind u het Jaardocument 2018, 2019 en 2020.

Aanvraag indienen

doe een donatie

Bekijk initiatieven